sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Hevostäyteinen viikonloppu!

5.3

Menin lauantaina pikkusiskoni Avan kanssa tallille. Tallilla hain Becksin sisään ja laitoin sen kuntoon normaalisti.
Mentiin taas ilman satulaa pelkällä huovalla, ja tehtiin samoja juttuja mitä tehtiin torstainakin(Ig:stä voi lukea torstain tallipäivästä). Becks oli tosi hyvä lukuunottamatta sen näkemiä mörköjä metsissä, joita se kyttäili kokoajan. Harmitti vähän, kun poni oli niin super, mutta kuvista ei sitten hyviä ollut kuin vain muutamat, jotka nekin olivat vähän epätarkkoja.. Mitäpä sitä odottaa, kun on pikkusisko kuvaamassa :DD. Tunnin jälkeen mentiin maastoon kävelemään loppukäyntejä maastakäsin. Ravattiin pari ylämäkeä, ja B:eestä kyllä huomasi, että se tykkäsi siitä. Becks käveli kokoajan reippaasti mun vierellä, ja kerjäili rapsutuksia. Tallissa hoidettiin poni pois, ja vietiin ulos syömään heiniä.

6.3

Oltiin tänään Hennan ja Avan kanssa Helsingin Horse Fair:issä. Alunperin minun piti kuvata videopostaus, mutta en sitten jaksanut siellä ihmisvilskeen keskellä kuvata joitain videoita, joten otin sitten ennemmin kuvia, ja ajattelin kirjoittaa siitä tänne blogiin.
Oltiin Messukeskuksessa joskus 12.30 ja sisään päästyämme käytiin vähän kiertelemässä, ja katselemassa ympärillemme jo etukäteen. Kierreltiin eri kojuilla ja katseltiin erilaisia hevosia jne. 
Mentiin katsomaan isolle kentälle kun siellä pelattiin ratsupoliisit vs julkkikset hevosjalkapallo ottelua. Se oli ihan hauska, mutta loppui vain vähän ikävästi, kun eräs hevonen kompuroi palloon ja puhkaisi sen sitten niin, että kaatui ja ratsastaja jäi alle. Peli loppui siihen ja paikalle saapui pari ambulanssia. Hevoselle ei onneksi käynyt säikähdystä pahempaa, mutta ratsastajan tila huolestutti vähän enemmän..
Jatkoimme sitten taas kojujen luona ja 13.15 alkoi joku viikinkiesitys, josta katsoimme sitten pienen osan lopusta. Viikinkiesitys oli ihan hauska. Siinä oli musta pieni shettis, kaksi vuonista ratsastajineen, yksi kärryjen perässä, ja Hennalle tuttu vuonis nimeltä Udna. 
Viikinkiesityksen jälkeen oli 45min, että alkoi 130 esteluokka. Käytiin siinä välissä hakemassa juotavaa, ja mentiin sitten takaisin etsimään meille hyviä paikkoja katsomosta. Esteluokka alkoi 14.15 ja kuvailin ensimmäisiä ratsastajia eniten, koska halusin katsoa loppuhyppääjiä sitten tarkemmin. Lähdettiin jo 15.00, kun ei oikein jaksanut katsoa noin 27 hyppääjää loppuun asti. Käytiin hakemassa yhdeltä kojulta, mistä Henna oli jo ostanut pinkit pintelit, niin siihen täydellisesti mätsäävä pinkki huopa, ja lähdettiin sitten metsästämään metrilaku kojua ja samalla silmäiltiin, jos minulle löytyisi huopaa. Ostettiin muutamat metrilakut, löydettiin mulle hyvä huopa, ja lähdettiin ulos odottamaan kyytiä.
Horse Fair oli ihan kiva, varsinkin kun en ole ennen siellä käynyt. Ensivuotta odotellessa *vink vink* :D

Tämän näköinen huopa lähti messuilta mukaan! :)

Oliko teistä ketään HHF:issä tänä vuonna?4 kommenttia:

 1. Mahtavia kuvia noilta messuilta, ihana Becks❤

  VastaaPoista
 2. Ihanat nuo vaaleansiniset pintelt ja huopa! Sopii hyvin tuolle hevoselle :) Itse en tajunnut yhtään, että tuo Horse Fair oli jo näinkin aikaisin, joten en ehtinyt suunnitella asioita niin, että olisin päässyt paikalle.. Ehkä mäkin sitten jonain vuonna pääsen sinne, vaikuttaa nimittäin tällee kuvien ja tekstin perusteella ihan käymisen arvoiselta tapahtumalta :) Todella hienoja nämä kaikki kuvat!

  welifedream.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi! Mekään ei alunperin sinne oltu menossa, mutta suhteiden kautta saatiin 3 lippua sinne sunnuntain messuille. Oli kyllä ihan käymisen arvoinen ja siellä oli paljon nähtävää ja katseltavaa, vaikka olikin ehkä vähän ahdas niin suurelle ihmisjoukolle, varsinkin kun kojuilla pyöri :)

   Poista