sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Huhtikuu pähkinänkuoressa

16.4

Menin Becksillä ilman satulaa. Becks oli ollut ihan pölyinen ja likainen, joten siinä sitten hinkattiin sitä ennen ratsastusta vedellä ja kaikilla mahdollisilla välineillä puhtaaksi.. Eipä se hirveästi auttanut, ja olin ratsastuksen jälkeen saanut kauheat rajat mun housuihin..
En hirveästi muista tästä kerrasta mitään kun siitä on niin kauan aikaa, mutta Becks oli ihan kiva, ja oli tosi kiva mennä ihan ilman satulaa, niin ettei ollut edes huopaa välissä. Tuntu et pääs vaikuttamaan tosi paljon istunnalla jne.

18.4

Mulla oli 17-22 TET Palmun ratsutallilla. Yövyin siellä koko viikon, koska olisi ollut hankalaa lähteä joka aamu kuskaamaan tallille, ja sitten vielä illalla takaisin. Hommiin siellä kuului mm. aamutalli,iltatalli,päiväheinät,tarhojen siivous jne.
Kokonaisuudessaan oli kiva viikko, vaikka tuli jo parin yön jälkeen ikävä omaa sänkyä.

28.4

TET:in jälkeen kun pääsin taas tallille, tein Becksin kanssa ihan kunnon koulutreenin. Laitoin Becksille kumpparit, kun halusin kokeilla millainen se niillä on, ja pääsin silloin huomattavasti korjaamaan enemmän omia virheitäni. Tehtiin aika paljon laukkatyöskentelyä, koska Becksin kanssa mulla on ollut aina laukassa vähän ongelmia, kun Becksin laukka on jotenkin tosi outo, ja tuntuu välillä kun ei rullaisi yhtään. Muutenkin B:n laukka on tosi huonon tuntuinen kentällä jostain syystä..


Tälläinen ihan pieni postaus näin pitkästä aikaa. 
Mulla on enään pari viikkoa koulua, jonka jälkeen mulla on ripari ja konfirmaatio. Sitten uskoisin, että tulee enemmän postauksia, kun kerkeän olemaan tallilla enemmän kun vain 2 kertaa viikossa. Ja muutenkin on enemmän aikaa eikä kauhea kiire ja stressi koulun suhteen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti