keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Luukku 2: Tonttukuvia!


Hyvää joulukuun 2 päivää! Tänään otettiin Laten kanssa ''tonttukuvia'' ja liikutin pojan suht rennosti.

Ratsastin Laten normaalisti. Kävin kaikki askellajit läpi ja menin vähän ympyrällä, tein pysähdyksiä,lisäyksiä/lyhennyksiä ja eteenalas ratsastelua. Late oli tosi kiva, vaikka alussa ehkä vähän tahmea ja hidas avuille. Kunnon alkuverkkojen jälkeen siitä tuli tosi hyvä ja se kantoi itsensä kivasti ja kulki muutenkin hyvin. Ekoissa laukoissa Late rikkoi kokoajan raville, joka johtui siitä, että pojalla on ollut viimeaikoina selkä todella jumissa. Parien nostojen jälkeen laukka rullasi vasempaan suuntaan tosi hyvin, mutta oikeaan huonosti. Loppujen lopuksi tyydyin vain vasempaan laukkaan. Loppuverkkasin rennosti ravissa. Tänään meillä oli ''teemaväri'' päivä, ja oltiin pukeuduttu punaiseen!


 Poniii ♥♥
4 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia. Kivan olionen blogi sulla, vaikkakin ulkoasu kaipaisi jotain lisää...
  esim Laten omat sivut ja susta itsestäkin olisi kiva lukea enemmän. Et voisit vaikka laitaa molemmille omat sivut. :)
  Mutta muuten blogi vaikutaa kivalta, vaikkakin raa'alta, mutta niin usein uudet juuri pystytetyt blogit ovat. :) Onnea ja tervetuloa bolggauksen maailmaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos positiivisesta palautteesta! Tosiaan omat sivuni on tehty, mutta sinnekkin voisi kirjoittaa enemmän. Latelle en ole viitsinyt sivuja vielä tehdä, kun ei tiedä milloin poni on vaihtamassa omistajaa :/ Kuitenkin jos Late ei nyt lähiaikoina ole menossa vielä mihinkään teen ne todellakin! Ulkoasua korjailen kokoajan lisää ja lisää, mitä kiireisinä päivinä kerkeän! :)

   Poista