torstai 11. helmikuuta 2016

Hiljaisuutta ja loskakelejä


Pahoittelen näin alkuun blogin hiljaisuudesta. En ole kirjoittanut blogiin 2 ehkä jopa 3 viikkoon. Hiljaisus johtuu siitä, että ei ole ollut kuvia tai aihetta kirjoittaa blogiin, koska säät ovat olleet niin ikäviä, että melkeinpä ainut paikka jossa on ollut hyvä mennä, on ollut maasto. Maastoonkaan ei viitsi kameraa ottaa ja tallipostauksia ei jaksaisi jokakerta kuvata, kun aikataulu on muutenkin vähän ''tiukka''. Pellolla ollaan pari kertaa käyty, mutta torstaisin ei ole ketään kuvaamassa, kun ratsastetaan Hennan kanssa samaan aikaan.

Tänään päästiin kuitenkin menemään maastoon sekä kentälle. Täälläpäin on viimepäivinä ollut pelkkää vesisadetta ja loskakelejä, ja melkeinpä kaikki lumi on sulanut teiltä ja pelloilta pois.
Mentiin aluksi Becksin, Mistin ja Hennan kanssa maastoon. Sää ei oikein suosinut meitä, ja kokoajan satoi/tihutti vähän. Becks oli ainakin ihan märkä ratsastuksen jälkeen, mutta niin olin kyllä minäkin. Maastossa tiet olivat ihan sulat joten ravailtiin ja otettii parit laukat joissa hepat saivat revitellä oikein kunnolla! Tietenkin niin, että hallinnassa pysyivät, ja niin, että mitään ei satu.
Normaali tunnin maastoreitti menikin sitten vain puolessa tunnissa, kun laukattiin ja ravattiin aika paljon.


Maaston jälkeen menin vielä kentälle tekemään käynti- ja ravityöskentelyä. Mentiin ensin vain uraa pitkin kenttää ympäri, mutta sitten keksin, että voisin mennä kahdeksikolla niin, että joka ympyrän jälkeen vaihtuu suunta. Becks oli tosi hyvä tänään varsinkin oikeaan, vaikka se asettui siihen suuntaan huonommin. Vasempaan B asettui paremmin, mutta ravissa tuli huonommin pyöreäksi.
Me ei olla nyt menty paljoa kentällä, enkä ole saanut ratsastettua B:tä tuntumalle kun vain kerran tunnilla, mikä sekään ei mennyt ihan niin hyvin. Tuntui todella hyvältä, kun jotenkin tuntui, että olen oppinut ratsastamaan Becksiä enemmän ''oikein'' ja se tuntui paljon kivemmalta ratsastaa, mitä se tuntui parilla ekalla kerralla mitä B:llä menin.

Olette ehkä jo huomanneet, että ulkoasu on tehnyt suuren muutoksen. En itse ole vielä ihan tyytyväinen blogin ulkoasuun, mutta nyt se saa kelvata. Yritän keksiä jonkunlaista tyyliä/väriteemaa jonka haluaisin blogilleni ja sellaisen, että en kyllästy siihen heti. Haluan olla yyber tyytyväinen siihen millainen se on ja millainen siitä tulee, joten muokkailen ulkoasua aina kun kerkeän ja minulta siihen inspiraatiota löytyy. Kertokaa toki teidän mielipiteenne tästä nykyisestä ulkoasusta, ja mitä voisin vielä parantaa! :)

Mulla ei oikeastaan muuta ihmeellistä ollut. Ajattelin vain tulla kertomaan vähän tästä päivästä ja, että missä mennään, kun on ollut ihan hiljaista täällä blogin puolella.


2 kommenttia:

  1. Ihana tämä uusi ulkoasu! Ihanalta kuulosti teidän päivä;)

    Pollenkirjakarsina.blogspot.fi

    VastaaPoista