sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Viimeinen katsaus vuoteen 2015!

Viimeinen katsaus vuoteen 2015

Tammikuu
Tammikuussa vuokrasin naapurin holstein tammaa vuoden 2014 alusta 2015 helmikuun loppuun asti.


Helmikuu
Helmikuussa lopetin tamman vuokraamisen henkilökohtaisista syistä, ja olin sen jälkeen aika pitkään ilman liikutettavaa hevosta.

Maaliskuu
Maaliskuun olin sitten koko kuukauden ilman hevosta, joka oli todella harmi. Maaliskuun alussa puolisäni kuoli rintasyöpään, ja tämä oli elämässäni todella suuri breakdown.. Myös kanini katosi ulkohäkistään, eikä sitä sen jälkeen enää näkynyt. Alettiin kuitenkin äidin kanssa pikkuhiljaa miettimään eri vaihtoehtoja, missä jatkaa ratsastusta. Kävin aika paljon ystäväni kanssa tämän vuokraponin luona vähän jakamassa ratsastusvinkkejä ja pistämässä molempia töihin ;)

Huhtikuu
Huhtikuussa päädyttiin siihen, että kävisin kokeilemassa Rauhalan tallilla parilla irtotunnilla millaista siellä olisi, ja jos mahdollisesti aloittaisin siellä kesäloman jälkeen vakiotuntilaisena.


Toukokuu
Toukokuussa ei mielestäni mitään erikoista hevosiin liittyvää tapahtunut, muuta kuin, että kävin Rauhalassa parilla irtotunnilla hyppäämässä.

Kesäkuu
Kesäkuussa minulla oli leiri Jatilan tallilla. Jatila oli todella ihana paikka ja leiri oli tosi kiva!


Heinäkuu
 Olin n. 3 viikkoa Rovaniemellä mummini luona kyläilemässä. Siellä sain sitten käydä kahden viikon ajan ratsastamassa yhden tallin hevosia itsenäisesti. 


Elokuu
Elokuussa käytiin äitin ja Jannen kanssa asuntovaunulla Norjassa. Norjassa oltiin muistaakseni 3 päivää, ja aika siellä oli tosi kivaa! Käytiin joka ilta yhdessä bubissa, jossa syötiin pannupizzaa ja datattiin puhelimilla lainaten bubin wifiä :D


 


Syyskuu
Syyskuu meni normaalisti. Koulut alkoivat ja aloitin ratsastuksen Rauhalassa vakiotuntilaisena. Rauhalassa ratsastin todella paljon Koijarilla, ja siitä tuli aikalailla vakioratsuni.


Lokakuu
Lokakuussa kävin normaalisti Rauhalassa ja aloin käymään myös Hennan mukana tallilla missä Becks on, katsomassa Hennan vuokrauksia Mistillä. 
Kävin myös kerran Hennan mukana tallin harjoitus estekisoissa.


Marraskuu
Marraskuussa aloin kiinnostua Becksin tallista enemmän ja äitikin rakastui paikkaan heti ensisilmäyksellä, kun kerran haettiin Henna meille tallilta. Äiti soitti Susannalle ja sopivat sitten, että voisin Latella vuokraamisen vuodenvaihteessa aloittaa. Kävin Latella tunnilla kerran ja parilla itsenäisellä vuokraustunnilla.

Joulukuu
Joulukuussa Late sitten myytiin, josta olin kyllä tietoinen. Olin joululomalla ystäväni luona, jossa lainasin erästä lv ruunaa parin päivän ajan. Lopetin Rauhalassa vuoden vaihteessa ja käytiin äitin kanssa kirjoittamassa vuokrasopimus siitä, että aloitan vuonna 2016 Becksillä vuokraamisen. Jatkoin Laten lähdön jälkeen Becksillä normaalisti. Käytiin joulumaastossa Hennan kanssa, ollaan menty satulalla ja ilman ja tehty kaikkea muuta kivaa tämä lyhyt aika, kun olen ponin tuntenut! En vaihtaisi mitään hetkiä mitä vuodenaikana on tapahtunut mihinkään, sillä kaikki tämä on ollut todella opettavaista ja kasvattanut minua paljon sisäisesti.
Kiitos tästä vuodesta! ♥Ei kommentteja:

Lähetä kommentti