keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Luukku 9: Tallivideo!


Hyvää joulukuun 9 päivää! Tänään ajattelin kuvata kalenteriin tallivideon, kun kerran tallille meninkin!

Anteeksi, että postaus tulee vasta tänään, mutta jostain syystä eilen, kun tekstin kirjoitin ja julkaisin, niin postaus oli tänään 10.12 poistunut blogista ja luonnoksista. Jouduin siis kirjoittamaan koko postauksen uudelleen..

Tänään menin Laten sijaan Becksillä, koska Latella on viimeaikoina ollut selkä niin pahasti kipeä ja jumissa. Susanna oli liikuttanut Laten jo aikaisemmin eteenalas, jonka takia minulle vaihdettiin sitten Becks. Eihän se sinäällään haittaa, koska olen jokatapauksessa, sitten jos Late myydään niin jatkamassa Becksillä.

Becksillä menin ilman satulaa ja testasin pitkästä aikaa kannuksia. Noh sehän oli todella hyvä yhdistelmä kun pitkät jalat ja pieni connemara. Siinä sitten yritin avuttomana nostella jalkoja, jotta saisin edes pienesti avut läpi. Jokatapauksessa Becks oli ihan super vaikka parempikin olisi voinut olla. Tietenkin ymmärrän, että kun on ollut noin 2kk saikulla, on siitä aika vaikea lähteä heti pyytämään paljoa. Vähän tahmea ukkeli oli aluksi ja lopuksi, mutta noin puolessa välissä siitä tuli tosi hyvä. Varsinkin kun tein keskiympyrällä töitä hetken aikaa. Ratsastin aikalailla vain askellajit läpi molempiin suuntiin, ja tein ympyröitä ja parit pysähdykset.

Becksin jälkeen suuntasin suoraan Rauhalaan, jossa menin tunnille Siinalla. Siina oli ihan ok, mutta parempikin olisi voinut olla. Olin jonkun verran väsähtänyt kun ensin pitkä päivä koulussa ja siitä vielä suoraan kahdelle tallille, jonka takia annoin Siinan sluibailla melkeimpä kokotunnin. Siina oli loppua kohden paljon parempi, mutta paremminkin olisi voinut mennä. Toki olen tottunut menemään Koijarilla tosi paljon, kun se on niin pieni, herkkä ja muutenkin aika helppo, kun taas Siina on iso, raskasrakenteinen ja aika hidas.

Jokatapauksessa eiköhän siirrytä videon pariin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti