keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Luukku 16: Latella kentällä!


Hyvää joulukuun 16 päivää! Tänään saatte tyytyä pieneen tekstiin ja videopätkään. 
Olin tosiaan tallilla, ja tänään menin Latella! Tuntui tosi hyvältä taas päästä pojan selkään, kun siellä ei ole ollut päälle viikkoon!

Kenttä oli tänään vähän kova, mutta ei haitannut siellä menoa ollenkaan. Mentiin tallille äitin kyydillä, joten olimme jo selässä joskus neljältä. Aluksi laitettiin satulat, ja käveltiin kunnon alkukäynnit, jonka jälkeen kokosin vain vähän ohjia ja yritin saada ponia aluksi eteenalas.
Alkutunnista Late oli suoraan sanotusti ihan hirveä! Se ei kuunnellut pohjetta tai raippaa,laahusti menemään ja siihen ei saanut ollenkaan otetta suuhun. Ekojen ravien ja käyntien jälkeen siitä tuli vähän parempi, mutta siltikään ei super hyvää.  Ekoissa laukoissa takajalat tekivät ihan jotain omaa ja laahusti vain eteenpäin. Laukkasin siis vain pari kertaa molempiin suuntiin, koska se olisi vain huonontunut jos olisin jäänyt yrittämään uudelleen ja uudelleen. Äiti lähti ekojen laukkojen jälkeen, mikä oli harmi, koska päätettiin ottaa satulat pois ja humppailla menemään lopputunti ilman. Noh satulan pois oton jälkeen, Late oli kuin eri hevonen! Se melkein juoksi alta pois, tuli kivan pyöreäksi edestä, ja laukkakin onnistui suht hyvin! Takajalat laahusti vielä vähän takana, mutta sille ei oikein voinut mitään, kun ponilla oli selkä lautasiin saakka jumissa.. Videoita ei siis ollut kun vain alkutunnista, kun poni meni mahdollisimman rumana :DD
Lopuksi vielä pelleiltiin ponien kanssa vähäsen maastakäsin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti