sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Epäonnistuneet hypyt 22.12

Heissan! Olin tosiaan ystäväni vuokrahevosen tallilla vierailemassa vähän aikaa sitten, ja siellä sain lainata sellaista ihanaa 22-vuotiasta lämppäripappaa! Käytiin talleilemassa su-ti ja kaikkina päivinä menin tällä Aku - nimisellä lämppärillä.
Maanantaina mentiin ensin niin, että ystäväni ratsasti omalla vuokrahevosellaan, ja sitten menin minä Akulla. Akun kanssa mentiin aluksi satulalla, ja tultiin ensin käynnissä ja ravissa parikertaa kolme peräkkäistä puomia. Puomit siirtyivät myöhemmin yhdeksi pieneksi 20-30 senttiseksi pystyksi, jota tultiin molempiin suuntiin ravissa ja laukassa. En vaan voi kuin nauraa omille kuvilleni, kun katsoo 100% kouluratsastajan ja lämppärin, joka ei kunnolla osaa hypätä, kun tällä ei oikein muuta tehdä kun pyöritä kenttää ympäri ilman mitään erikoista pyytämättä, hyppäävän esteitä.. 

 ----->

Akun kanssa tuli myös paljon hyviäkin hyppyjä, mutta mitä suurta nyt odottaa tälläiseltä tuuppailijalta..
Lopputunnista, mulla alkoi sattumaan lonkkiin tosi paljon, enkä pystynyt istumaan satulassa ollenkaan, johtui varmaan siitä, kun en ole tottunut hyppäämään, ja muutenkin, kun omat lonkat ja polvet kärsii kaikesta rasituksesta. Päätettiin sitten ottaa satula pois, ettei tarvitsisi koko ratsastusta siihen lopettaa.
Ilman satulaa tulin sitten vielä pari kertaa pystyn molempiin suuntiin, ja sitten aloin loppuverryttelemään ja loppukäynnit tielle.Vähän erikoisempi postaus mitä yleensä, huh? :D

Haluaisitteko jatkossakin nähdä enemmän epäonnistumiskuvia ratsastuskerroista?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti